Camping

Breesgård er en familiecamping som passer til alle, sommer som vinter. En flott badedam med gratis bruk av båter ligger midt i campingen. Flotte turer i skog og fjell rett utenfor døra. Egen grillplass, med muligheter for å sitte under tak.

Om vinteren er det kort vei til skiheiser og til badeanlegget som ligger i sentrum (12km). Egen akebakke blir opptråkket på campingen, flomlys lyser opp akebakken utover kveldene ved behov. Direkte fra campingen ligger det flere opptråkkete skiløyper som passer for de i alle aldre, en topptur til fantastiske Storhornet, eller en litt enklere løype langs flotte Gjevilvatnet.

1 km til Kro, restaurant og butikk.

Vi har ledige helårs – sommer – vinter plasser.

Hytter og leiligheter til leie, åremål og døgnbasis.

Hytter og leiligheter

Stabburet

Lite søtt stabbur. Ett roms. Sovesofa. Kjøleskap, kokemuligheter og kjøkkenutstyr. Ca 50 meter til nyoppusset fellesanlegg. 500,- pr døgn. Nyoppusset våren 2020, bilde kommer!!!

Booking

Leilighetene

Vi har to utleieleiligheter på campingen. PS: Nyoppusset 2018, bilde kommer!!!

De inneholder 10 (12) sengeplasser fordelt på 3 soverom og 1 hems. 1.ETG: Vindfang, bod, gang, Dobbeltsov, bad med vaskemaskin, Stue/kjøkken i åpen løsning med alt av hvitevarer og peis. Stor solvendt terrasse. I 2.ETG er det 2 soverom og 1 hems. RiksTV medfølger. Pris fra 900,-

Booking

Badedam med båter

I hjertet av vår campingplass finner du vår idylliske badedam. Dette er en kjempeflott dam med gratis bruk av båter. Perfekt aktivitet for barna på en varm og frodig sommerdag.

Booking

Lekeplass

På lekeplassen har vi to trampoliner, husker, vippedyr og vippehuske som er fritt tilgjengelig for alle våre gjester. Vi har også båter til fri benyttelse. Les egne regler for lekeplass, båter o.l..

Husk reglene:

  • All bruk av lekeplassen skjer på eget ansvar.
  • Det er ikke tillatt å bruke sko på trampolinen uansett vær.
  • Spisse gjenstander som stein skal ikke være på trampolinen.
  • Maks to barn kan hoppe på trampolinen samtidig, avhengig av størrelse og tyngde på barna.
  • NB: Bålplassen er ingen lekeplass for barn!

Akebakke

Akebakken ligger bak hovedhuset der resepsjonen er nederst på campingen. Den er ca 200 m lang. Vi har to flomlys som lyser opp etter mørkets frembrudd, så ingen unnskyldning til å sitte inne når kvelden kommer. Akebakken blir tråkket opp etter hvert snøfall med snøscooter og ‘rulle’. All lek er på eget ansvar og barn må være under oppsyn av voksne.